Staricu navodno noću pipa duh

Herni Bej (73), bivša asistentkinja u staračkom domu iz Velike Britanije, ne može da spava noću zbog duha koji je pipa.
Herni Bej (73), bivša asistentkinja u staračkom domu iz Velike Britanije, ne može da spava noću zbog duha koji je pipa.

"On je kao hobotnica. Sve je počelo pre četiri meseca. Ležala sam u krevetu i iznenada sam osetila jezivi par ruku na sebi. Mahinalno sam počela da mašem nogama i on je pobegao. Sledeći put kad se to desilo, bacila sam jorgan na pod", tvrdi Herni i dodaje da se duh stalno vraća. "Pokušala sam da spavam bez jorgana, ali je počeo da mi trese dušek. Čak sam bacila dušek i kupila novi, ali to nije prestalo", kaže Herni koja je svojoj 16-godišnjoj unuci ispričala šta joj se dešava, ali je ona prasnula u smeh. "Ljudi će pomisliti da sam luda i da želim pažnju jer živim sama, ali ja nisam usamljena i volim to što živim sama. Ali od ovoga me hvata jeza. Ispričala sam i svešteniku i on mi je rekao da se radi o izgubljenom duhu. Volela bih da znam zašto se izgubio baš u mom stanu".

Supružnici Rej (52) i Beril Hern (59), koji se bave isterivanjem duhova, tvrde da mogu da prizovu duha, a zatim ga "vrtlogom svetlosti" pošalju na drugu stranu. "Ponekad duhovu moraju da budu ovde. Uglavnom postoji razlog njihovog prisustva. Ponekad je to porodica, a ponekad moramo da ublažimo neki stres", kaže Beril Hern.

  • 21.11.2011 18:02
    Što je babi milo to joj se snilo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.