VIDEO: Jedna od naoriginalnijih prosidbi

Onlajn prosidbe su u poslednje vreme veoma popularne, ali ova je sigurno jedna od najoriginalnijih, posebno zato što je za ovu trebalo šest godina.
Onlajn prosidbe su u poslednje vreme veoma popularne, ali ova je sigurno jedna od najoriginalnijih, posebno zato što je za ovu trebalo šest godina.

Par iz Montreala je počeo da se zabavlja pre šest godina. Mladić je pilot koji je leteo po celom svetu, pa je često sa sobom vodio i svoju devojku. Njih dvoje su odlučili da zabeleže neke od najlepših trenutaka sa svojih romantičnih putovanja i to tako što su pravili fotografije na kojim su u rukama držali slova. Kada se sva slova povežu u celinu, formiraju rečenicu "Oduvek smo znali" (we always knew).

Njihova ideja je bila da ukoliko se jednog dana venčaju, pokažu da su oduvek znali da će do toga doći. Poslednje slovo W su držali u Montrealu, a tom prilikom je snimljen i video. U tom trenutku devojka nije znala kakvo iznenađenje joj se sprema.

Mladićev prijatelj se sa kamerom sakrio, a u blizini su bila još dva pomagača. Mladić je zamolio nekoga da ih fotografiše dok su držali slovo W. Kada je ta osoba htela da napravi fotku, dva pomagača koja su stajala iza para su izvadila transparent na kom je pisalo:"Hoćeš li da se udaš za mene?".

Posle toga "mladoženja" je na aparatu pokazao svojoj budućoj supruzi napravljenu fotografiju. Izvadio je prsten i ponovio pitanje kleknuvši. Devojka je u suzama pala u njegov zagrljaj.

 

 

  • Londra

    22.11.2011 17:02
    strava:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.