Traže rvačice u blatu

Zagrebački holding pod rubrikom nabavka naveo je da traži rvačice u blatu.
Zagrebački holding pod rubrikom nabavka naveo je da traži rvačice u blatu. Naime, u oglasu stoji: Usluge umetničkog i reprodukcionog izvođenja za Drugi međunarodni sajam Eros4U - zabavni program rvanje u blatu. Oglas je raspisan u ponedeljak, 21. novembra.

Erotski sajam u Zagrebu održaće se za dve nedelje, od 2. do 4. decembra, na Velesajmu. Kako su za sajt Zagrebancija.hr rekli u tom Holdingovom predstavništvu, oni traže kompaniju koja bi im organizovala kompletan događaj.

Ponuđač bi trebalo da ima svoj bazen, posebnu smesu u kojoj se devojke rvu i rvačice. U oglasu nije definisano koliko rvačica treba organizatoru niti koliko će "borbi" morati da izvedu. Kako su rekli na Velesajmu, detalje će dogovoriti s organizatorom.

Budući da je reč o specifičnoj nabavci nije je moguće unapred je definisati pa će se detalji dogovoriti tek kada se javi ponuđač. Na Velesajmu očekuju da bi devojke trebalo da se rvu barem jednom dnevno, kako bi posetioci mogli računati da će videti tu predstavu. Termini rvanja će se uskladiti s ostalim "predstavama" kako bi posetioci mogli da vide sve.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva