VIDEO: Reklama prestravila male Britance

Jeziva reklama koja se prikazuje u Velikoj Britaniji prestravila je decu, a nadležne agencije primile su 341 pritužbu na njen sadržaj.
Jeziva reklama koja se prikazuje u Velikoj Britaniji prestravila je decu, a nadležne agencije primile su 341 pritužbu na njen sadržaj.

Komisija koja je zadužena za standarde u oglašavanju trenutno istražuje ovaj slučaj.

U reklami britanskog mobilnog operatera "Phones4U" pojavljuje se duh devojčice, koji proganja ženu u podzemnoj garaži. Žena uspeva da stigne do automobila u uđe u njega, ali devojčica dolazi do prozora i poručuje joj da će "propuštanje ovakve ponude da je progoni do kraja života".

Besni gledaoci traže njeno ukidanje, a brojni roditelji naveli su da su im deca bila preplašena i uplakana, kao i da nisu mogli da zaspe nakon gledanja ove reklame.

 

  • 23.11.2011 14:22
    Bolesno. Nije ni čudo što su se deca uplašila. Svi koji mislite drugačije, je l' ste bili tako hrabri i kad ste bili mali? Imajte sad razumevanja za ono čega ste se i sami plašili!!!
  • Covlans

    23.11.2011 10:39
    Svašta...
    Reklama je skroz ok. Mnogo je bolesnija ona na kojoj se pojavljuje Vendi sa preparatom za potenciju ili ona na kojoj svi hoće da kake kod Damira...
  • Perica

    23.11.2011 10:10
    Sta je ovde jezivo?
    Pored svakodnevnih stvari sto ovde u SR dozivljavamo, ova reklama dodje kao relaksacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti