Umesto prostitutke, pojavila mu se ćerka

Jedan muškarac iz Zimbabvea poprilično se iznenadio kad se u hotelu u kome je čekao prostitutku pojavila njegova ćerka.
Jedan muškarac iz Zimbabvea poprilično se iznenadio kad se u hotelu u kome je čekao prostitutku pojavila njegova ćerka.

Dvadesetogodišnjakinja je tako ocu otkrila čime se bavi, ali je takođe rekla majci čime se tata Titus zabavlja kad ga nema kod kuće.

"Jako mi je žao zbog toga što sam uradio. Razgovarao sam sa suprugom i ćerkom i izvinio sam se za sve, samo želim nazad svoju porodicu. Ne krivim ćerku zbog toga čime se bavila, znam da je sa tim počela zato što stanje u porodici nije bilo najbolje. Sada je prestala i vraća se u školu. Ali, moji bračni problemi nisu gotovi. Supruga i ja idemo na bračno savetovanje i to nam pomaže da prebrodimo ovaj teški period", rekao je Titus.

Ali njegova supruga Rozmari nije baš uverena da će ostati u braku: "Da nije bilo dece, ne znam da li bih uopšte bila sa njim, verovatno bih se već odavno razvela."

  • milosad

    30.11.2011 08:29
    Lažu bre!
    Lažu bre sigurno. Ovo se dogodilo negde kod nas, nekome od poznatih i bogatih, pa pošto nisu hteli (ili nisu smeli) da napišu stvarne činjenice izmislili su priču o Zimbabveu. Verujem da pisac ovog teksta ne bi mogao "od prve" ni da pokaže na karti gde je Zimbabve a ne da iskopa priču sa ulice pomenute države.
  • Uncas

    29.11.2011 23:30
    Ajte molim Vas!!
    Jos cu da poverujem da prosecni gradjani u Zimbabveu nemaju sta da jedu,zive pod terorom Mugabea,a toliko su svesni i savesni da idu na bracno savetovaliste???
    Ko poznaje Afriku zna da je ova prica jedna obicna sprdnja...
  • 29.11.2011 21:01
    Nažalost nije usamljeni slučaj. To je savremeno društvo i mediji.
    Ne možeš gledati TV da ne čuješ sve katastrofe , nesreće ovog sveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.