Na Fejsbuku otkrila da joj je muž bigamista

Zahvaljujući automatskoj opciji Fejsbuka da svoje korisnike spaja preko "prijatelja" koje bi oni mogli da znaju, dve žene iz američke savezne države Vašington su otkrile da su udate za istog čoveka.

Zahvaljujući automatskoj opciji Fejsbuka da svoje korisnike spaja preko "prijatelja" koje bi oni mogli da znaju, dve žene iz američke savezne države Vašington su otkrile da su udate za istog čoveka.

Javni tužilac je protiv bivšeg zatvorskog službenika Alana O'Nila podigao optužnicu zbog bigamije. Prema navodima optužnice, O'Nil se oženio 2001. godine, a osam godina kasnije je napustio suprugu, promenio ime i posao i ponovo se oženio.

Prva supruga je saznala da njen muž živi sa drugom ženom kada joj je opcija Fejsbuka "ljudi koje možda poznajete" predložila da sa njom postane prijatelj. "Prva supruga je posle toga otišla na stranicu druge supruge i videla njenu fotografiju sa venčanja, na kojoj je kao mladoženja bio njen suprug", rekao je tužilac Mark Lindkvist.

Ostavljena žena je tada nazvala svoju svekrvu, a nekoliko sati kasnije u stan joj je došao suprug, koji je preklinjao da ga ne prijavi. Ona je to odbila i obratila se tužilaštvu. O'Nila, čije je pravo ime Alan Fulk, krajem meseca čega suđenje, a ako bude proglašen krivim, što je gotovo izvesno, najmanje godinu dana provešće u zatvoru u kojem je pet godina radio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.