Voditelj zadremao tokom emitovanja programa

BBC-ev voditelj vesti Sajmon MekKoj se osramotio pred milionskim auditorijem kada ga je kamera uhvatila kako spava za pultom tokom emitovanja vesti uživo.
BBC-ev voditelj vesti Sajmon MekKoj se osramotio pred milionskim auditorijem kada ga je kamera uhvatila kako spava za pultom tokom emitovanja vesti uživo.

Pedesetogodišnji voditelj je spustio glavu na pult i odremao nekoliko trenutaka, a njegovoj koleginici Martini Kroksvol, koja je u tom trenutku sedela pored njega, bilo je vidno neprijatno.

Kada je shvatio da je kamera usmerena prema njemu i da se program emituje uživo, MekKoj se trgao. Međutim, umor na njegovom licu je bio i više nego vidljiv.

Nakon što se vest proširila društvenim mrežama, MekKoj je pokušao da se opravda kazavši da se šalio i da nije spavao. "Kamera nije trebala da snimi moje udaranje glavom o sto", napisao je MekKoj na Tviteru.

Ipak, koleginica koja je sedela pored njega ga je demantovala kazavši da je ipak "prikunjao".

  • Miki

    11.03.2012 10:23
    @ Man Not Machine
    Najbolje rešenje za RTV je da je "odmemorišeš" iz tv-a.
  • Man Not Machine

    10.03.2012 19:42
    Pusta pretplata
    Po naslovu sam bio siguran da se to desilo kod nas. Mene licno najbolje uspavljuje program RT Vojvodine. Zahrcem cim vidim onaj plavi studio. Na Petkayanje i Taraboid ne mogu da zaspim, ali ne mogu ni da gledam, ne znam sta je u pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.