VIDEO: Braća sviraju na povrću

Braća Nan Veidong i Nan Veiging žive gostujući u muzičkim emisijama i zarađuju oko 8.000 dolara po nastupu, ali oni nisu obični muzičari. Oni, naime, sviraju na povrću.
Braća Nan Veidong i Nan Veiging žive gostujući u muzičkim emisijama i zarađuju oko 8.000 dolara po nastupu, ali oni nisu obični muzičari. Oni, naime, sviraju na povrću.

Povrće koje nose u svojim torbama ne koriste za kuvanje obroka, već za izradu muzičkih instrumenata.

Ova dva brata su odrasli okruženi povrćem na farmi u kineskoj provinciji Anhui, a njihov otac je bio učitelj muzičkog i podsticao ih na sviranje. Ideja o sviranju instrumenata s povrćem pala im je na pamet pre dve godine.

Danas žive i rade u Pekingu i proizvode instrumente od raznog povrća. "Važno je odabrati povrće dobre veličine i oblika, ali najvažnije je da je sveže. Ako vlaga iz povrća ispari, ton će biti više nego što bi trebalo da bude. Zato ne smemo da koristimo povrće staro više od nekoliko dana", rekao je Veidong.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.