Britanku plaćaju 25.000 funti za testiranje seksi igrački

Britanka Net Garvi kaže da niko ne uživa u svom poslu kao ona, što nije ni čudno s obzirom na to da je ona profesionalna testerka seksi igračaka.

Britanka Net Garvi kaže da niko ne uživa u svom poslu kao ona, što nije ni čudno s obzirom na to da je ona profesionalna testerka seksi igračaka.

Net kaže da je prošle dve godine isprobala više od hiljadu naprava i vruće garderobe, piše londonski San. Za svo njeno zadovoljstvo zaradi 25 hiljada funti godišnje. Ima 24 godine i živi u gradu Trur. Ipak, tvrdi da nije zavisnik od seksa.

"Moj posao je zabavan, drugačiji i ispunjava me. Ne znam šta bi još mogla da tražim. Normalna sam devojka i takve devojke i predstavljam, kao prototip žene koja bi kupila seksualno pomagalo. Seksi igračke više nisu tabu", kaže Net.

Kaže da nije imala dilemu da li da se prijavi kada je videla oglas za posao. Dodaje da njena porodica i prijatelji znaju čime se bavi. "Moji prijatelji mi kažu da imam najbolji posao na svetu, a ja mislim da je savršen", kaže Net Garvi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.