FOTO: Šesnaestogodišnja Amerikanka "preslikana" Barbika

Šesnaestogodišnja Amerikanka Dakota Rouz, koja se predstavlja kao Kotakoti, brzinom svetlosti je osvojila horde internet fanova jer neodoljivo podseća na legendarnu Barbi lutku.

Šesnaestogodišnja Amerikanka Dakota Rouz, koja se predstavlja kao Kotakoti, brzinom svetlosti je osvojila horde internet fanova jer neodoljivo podseća na legendarnu Barbi lutku.

Ova tinejdžerka ima nežno, zaobljeno lice, mali prćast nos i izrazito krupne plave oči koje prati vitka figura. Izgleda sasvim nerealno, baš kao da je upravo išetala iz kućice za lutke ili iz neke prodavnice igračaka.

Pogledajte kako ova devojka izgleda u raznim odevnim kombinacijama.

  • ccc

    19.03.2012 13:25
    ...
    Pa, izgleda upravo kao lutka, zato i poredjenja sa Barbikom. Mnogo vise podseca u stvari na najnoviji hit u svetu, Enchanted Dolls - ruske lutke, koje izgledaju bukvalno isto kao ova devojka...
  • novosađanka

    19.03.2012 12:01
    ??????????????
    Bože Gospode, na šta ovo dete liči. Važno da je već počelo slikanje. A cupelice su hit.Ovim samo privlači pedofile, majko moja mila.
  • :(

    18.03.2012 18:04
    као да је од пластике
    не знам људи, ал мени ово и није нешто лепо, можда и грешим...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.