Lift za debele kuce

Vlasnici "bucmastih" pasa više ne moraju da svoje ljubimce nose uz stepenice, Britanci su izumeli lift specijalno dizajniran za debele kuce.
Vlasnici "bucmastih" pasa više ne moraju da svoje ljubimce nose uz stepenice, Britanci su izumeli lift specijalno dizajniran za debele kuce.

Prema istraživanjima u Velikoj Britaniji živi oko 8,3 miliona gojaznih pasa, a ovaj uređaj omogućava njihov transport sa dna na vrh stepenica i obrnuto, a osnova su mu obični liftovi za stepenište.

Koncept "Stair of the Dog 2022" je razvijan šest meseci i opremljen je brojnim modifikacijama kako bi bio idealan za pse. Tu je i udobna korpa u kojoj psi sede dok se voze liftom koji se pokreće pomoću elektronske platforme koja se aktivira prepoznavanjem šape psa.

Nakon toga, lift transportuje psa sa dna stepeništa na vrh i obrnuto, a kada kuca stigne tu su i posebno dizajnirane police za silazak iz korpe.

  • zbt

    30.03.2012 12:37
    besmislica
    Pa pre bi prodao psa kineskom restoranu, nego mu pravio lift, zato sto je toliko debeo da se krece kao normalna zivotinja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti