Studenti otvorili bordel za svoje koleginice

Studenti ekonomije iz Nemačke otvorili su svojevrsni bordel kako bi pomogli svojim koleginicama da imaju diskretan seks na jednu noć i da se malo opuste od svakodnevnog stresa.
Studenti ekonomije iz Nemačke otvorili su svojevrsni bordel kako bi pomogli svojim koleginicama da imaju diskretan seks na jednu noć i da se malo opuste od svakodnevnog stresa.

Naime, na jednoj žurci momci su raspravljali o tome kako devojke koje imaju seks na jednu noć odmah budu etiketirane kao 'drolje', a muškarci s druge strane zbog istog nisu uopšte društveno osuđivani. Zbog toga su odlučili da otvore svojevrsni bordel za "devojke u nevolji" i na taj način im omoguće da imaju diskretan seks na jednu noć, opuste se od stresa, povećaju nivo serotonina (hormona sreće) i time im omoguće da lakše uče za ispite.

Ideju su prvo prezentovali putem plakata po kampu, a nakon toga su čak održali i prezentaciju grupi studenata. Nazvali su se Bib:Love, od skraćenica reči "Bibliotheke" ili "biblioteka" i "Love" ili "ljubav".   

Proces korišćenja ove besplatne "usluge" funkcioniše tako što devojke naprave račun na Hotmailu i onda se dogovore za susret s Oskarom, Kristoferom ili Juliusom. Ako su obe strane zainteresovane za seks onda stupaju u odnos. Momci kažu da je odziv zasad dobar jer su dobili 80 zahteva, imali 8 susreta, a 5 puta je došlo do polnog odnosa.

  • pionir

    07.04.2012 14:33
    Topla voda
    Kod nas to odavno funkcionise u studenjaku.Moramo zastiti patent,Srbiju stalno potkradaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.