Radnici se voze liftom obloženim jafa keksom

Zaposleni u jednoj britanskoj kompaniji mogu odnedavno da se voze posebnim, "jestivim" liftom.
Zaposleni u jednoj britanskoj kompaniji mogu odnedavno da se voze posebnim, "jestivim" liftom.

Naime, kompanija "Endžin" želela je da obraduju svoje zaposlene, pa je u svoju zgradu u Londonu ugradila lift čiji su zidovi obloženi Jaffa keksima.

Prehrambenim tehničarima i dizajnerima trebalo je mesec dana za opremanje ovog jedinstvenog lifta čiji je zadatak da zaposlene oslobađa nagomilanog stresa.

Lift je prekriven za 1.325 Jaffa keksa koji se mogu lizati tokom vožnje, nakon čega se, iz higijenskih razloga, zamenjuju novim. Iz kompanije Mekviti koja proizvodi popularne slatkiše kažu da su inspiraciju za lift, koji je deo njihove reklamne kampanje, pronašli u filmu "Čarli i fabrika čokolade".

"Želeli smo da unesemo malo zabave u život zaposlenih", kazala je menadžerka Mekvitija. "Nadamo se da ćemo razveseliti ljude i dati im želju da kupe Jaffa kekse", dodala je ona.

  • I mean really

    18.04.2012 17:31
    :D
    Kod nas bi dobro prosao i jedan lift oblozen sunkom i kobasicom :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.