Američki tinejdžeri masovno organizuju žurke u tuđim vilama

U poslednjih mesec dana barem tri žurke bile su organizovane u blizini San Dijega, na kojima su tinejdžeri naneli značajnu materijalnu štetu vilama koje su na prodaju.

U poslednjih mesec dana barem tri žurke bile su organizovane u blizini San Dijega, na kojima su tinejdžeri naneli značajnu materijalnu štetu vilama koje su na prodaju.

Američki tinejdžeri, navodno inspirisani filmom "Project X" i verovatno još više podstaknuti svojim divljajućim hormonima, rade ono što mladi oduvek rade – ludo se zabavljaju. Stotine njih sada odlazi na žurke u prazne vile, koje planiraju koristeći se savremenom tehnologijom: Guglom pronalaze vile koje čekaju kupca, dok putem Tvitera masovno pozivaju ljude na žurke, javlja lokalni "10news".

Poslednji ovakav slučaj se dogodio na imanju koje vredi pet miliona američkih dolara, u kući koja se prostire na preko 900 kvadratnih metara, koja je bila lokacija na kojoj se oko 400 tinejdžera ludo zabavljalo, uz "malu" pomoć droga, alkohola i živog nastupa didžeja, u trenutku kada je policija upala u vilu i prekinula je.

Vlasnik kuće i menadžer nekretnina nisu imali pojma šta se dešava, osim što sada mogu da konstatuju da je kuća praktično u ruševinama.

- Kuća je uništena. Povraćka, opušci od cigareta, svuda flaše… Više kuće ne stavljam na spisak praznih, jer je klincima dovoljno da gugluju "prazna kuća" i da je nađu – kaže menadžer.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.