Mormon oženjenjen bliznakinjama i njihovom rođakom

Bliznakinje Viki i Valeri Darger (42) ne samo da izgledaju isto, već imaju izajedničkog muža. Pored toga, poligamista Džo (43) oženjen je i njihovom rođakom Alinom, a sa ove tri žene ima ukupno 24 deteta.
Bliznakinje Viki i Valeri Darger (42) ne samo da izgledaju isto, već imaju izajedničkog muža. Pored toga, poligamista Džo (43) oženjen je i njihovom rođakom Alinom, a sa ove tri žene ima ukupno 24 deteta.

Dargerovi su mormoni iz Solt Lejk Sitija, gde poligamija nije neobična pojava, iako je zvanično zakonom zabranjena.

Viki je domaćica, a za Džoa je udata već 22 godine. Njena sestra bliznakinja Valeri stupila je u brak 2000. godine. Ona i Alina (43) rade u porodičnoj firmi sa svojim mužem. Svaka od njih tri ima svoju sobu, a Džo svaku noć provodi kod neke od svojih supruga.

"Nije mi smetalo što je Džo već oženjen mojom sestrom. Nama dvema su se ionako uvek sviđali isti momci", objašnjava Valeri, dodajući da zna da neki ljudi smatraju da je neprimereno da sestre dele supruga.

"Čak i u našoj zajednici ovakvi brakovi su prava retkost", dodaje ona.

Sestre smatraju da to što liče izgledom i karakterom može biti olakšavajuća okolnost za njihovog muža.

Džo je imao svega 18 godina kada je istovremeno krenuo da se zabavlja sa Viki i njenom rođakom Alinom, a zatim su se sve troje venčali u mormonskoj ceremoniji. Sledećeg dana Džo je imao građansko venčanje sa Alinom, a Viki im je bila svedok, piše Dejli mejl. Alina i Viki su podržale Džoovu vezu sa Valeri, pa je i ona stupila u ovu zajednicu.

  • Bozidar

    04.05.2012 08:57
    @Gogi
    opste je poznat fenomen da se zenama koje zive zajedno posle nekog vremena ciklusi sinhronizuju. tako da nema govora o pms nervozi 3 puta mesecno. desava se samo jednom, ali triput jaca :)
  • Gogi

    03.05.2012 12:26
    Jadan covek
    3 zene pijaca. 3 puta mesecno PMS nervoza... Mozda nekome na prvi mah zvuci uzbudljivo, ali kada bolje razmislim neka hvala :P
  • 03.05.2012 06:48
    Blago njemu! I tata bi sine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.