Pet dana u policijskoj ćeliji bez hrane i vode

Denijel Čong iz San Dijega ostao je u pritvoru pet dana bez hrane i vode, jer su policajci potpuno zaboravili na njega. Umesto vode, pio je vlastiti urin kako bi preživeo.

Denijel Čong iz San Dijega ostao je u pritvoru pet dana bez hrane i vode, jer su policajci potpuno zaboravili na njega. Umesto vode, pio je vlastiti urin kako bi preživeo.

Čong (24) je uhapšen sa još osmoro osumnjičenih da su prodavali pilule ekstazija, drugih vrsta droga i oružje. On kaže da su mu policajci iz DEA rekli da će biti pušten, a jedan mu je čak rekao da će ga odvesti do kuće.

Međutim, pošto su ga smestili u ćeliju za privremeni pritvor, zaboravili su na njega. Čong kaže da je mogao da čuje glasove u blizini ćelije dimenzija tri sa tri metra koja nije imala prozore, i da je čuo kako se vrata ćelije do njega otvaraju i zatvaraju. Udarao je po vratima i vikao iz sveg glasa, ali ga niko nije čuo.

Kada je najzad posle pet dana pronađen, morali su da ga odvedu u bolnicu jer je imao grčeve, bio je dehidrirao i imao perforirana pluća jer je gutao slomljeno staklo sa svojih naočara, koje je polomio kako bi pokušao da na ruci ureže reči “izvini, mama”.

Policija tvrdi da je Čong slučajno bio ostavljen u samici, ali njegov advokat je izjavio da Čong namerava da podnese tužbu protiv federalne vlade.

  • ccc

    03.05.2012 13:03
    ?
    I šta sada - treba li da se sažalimo nad ovim kriminalcem? Zapostavili su njegova ljudska prava?
  • Stevan

    03.05.2012 08:28
    @anonimus
    Isto važi i za političare i bankare!
  • 02.05.2012 21:55
    Tako mu i treba kad prodaje narkotike. Takve treba ostaviti da strunu u tamnicama.

    Čuj e, hteo da napiše na ruci, pa kako se onda to staklo našlo u plućima?

    Prodavao narkotike, još će on njih da tuži...
    Dilerima ne treba dati nikakva prava, nego osuditi ih na najtežu smrt, jer nikome ne donose dobrog, bogate se na tuđoj nesreći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti