Obama dečaku napisao opravdanje

Kada se danas bude pojavio u školi, 11-godišnji Tajler Salivan imaće "najmoćnije" opravdanje za izostanak sa nastave koje mu je potpisao predsednik SAD.
Kada se danas bude pojavio u školi, 11-godišnji Tajler Salivan imaće "najmoćnije" opravdanje za izostanak sa nastave koje mu je potpisao predsednik SAD.

Dečaku koji pohađa peti razred osnovne škole u Ročesteru, u Minesoti, opravdanje je lično napisao i potpisao američki predsednik Barak Obama.

Tajler je u petak pobegao iz škole da bi video predsednika koji je došao u posetu jednoj fabrici u susednom Golden Valeju, a kada je Obama završio govor, dečak mu je prišao da bi ga pozdravio. "Sedeo sam u prvom redu", rekao je Tajler, priznajući da je bio "prilično uzbuđen." "Dobio sam priliku da se rukujem sa njim", ispričao je dečak, dodavši da ga je predsednik upitao "mora da danas nisi otišao u školu?".

Obama je tada uzeo list papira sa zvaničnim uzglavljem Bele kuće i napisao: "Gospodine Akerman, molim vas da opravdate ovaj dan Tajleru... Bio je sa mnom!", u potpisu Barak Obama.

Tajler je izjavio da se nada da će opravdanje biti uvaženo i da jedva čeka da se njime pohvali drugovima.

  • TT

    04.06.2012 21:51
    a nastavnik odgovara
    Akerman:
    ali Obama je crnac, therefore, neopravdani.
    LOL
  • ns

    04.06.2012 18:17
    Vaspitno delovanje na omladinu baš kao i kod nas. Ako si sa političarem sve ti je dozvoljeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.