Mršavi u humanitarne svrhe

Oskar Rando osmislio je neobičnu humanitarnu akciju - ovaj bucmasti muškarac trči preko Španije "uzduž i popreko" kao što je to u filmu činio Forest Gamp, a za svaki gram koji izgubi, sponzori doniraju novac.
Oskar Rando osmislio je neobičnu humanitarnu akciju - ovaj bucmasti muškarac trči preko Španije "uzduž i popreko" kao što je to u filmu činio Forest Gamp, a za svaki gram koji izgubi, sponzori doniraju novac.

Rando po gramu izgubljenog sala dobija 2,5 evra, a za sada je već uspeo da skupi 31.500 evra, pošto je smršao skoro 29 kilograma.

Rando se nada da će zaraditi oko 75.000 evra, koje će donirati humanitarnoj organizaciji "Gats", koja pomaže i zapošljava ljude sa posebnim potrebama.

  • Tomsav

    12.06.2012 08:19
    @ Tijana
    "kada bismo pili više vode i jeli zdraviju hranu"
    Hrana je dobrim delom zagadjena od raketa sa osiromasenim uranijom a da nepricamo o vodi iz Dunava gde cela zapadna Evropa iztovara svoje odpade i fekalije.
    Ostatak hrane ce biti dogazen sa razno-raznim fongicidima, pesticidima i herbicidima...

    Zdrava BIO hrana je cista utopija!
  • 12.06.2012 05:57
    Kod nas bi trebalo obrnuto
    Kako, evo ovako ovako

    Svaki politicar pre nego li sedne u svoju buducu vecnu fotelju
    morao bi stati na kantar

    onda posle redovnog biranja posle 4 godine, opet na kantar

    e tada videti koliko se ugojio za te 4 god i tada primeniti isti princip po gramu sala

    samo sto bi politicar tih 2,5 evra po gramu
    MORAO da isplati iz SOPSTVENOG djepa

    kako bi taj novac uplatio u humanitarnu kasu zvanu

    HUMANITARNA AKCIJA
    za 80% siromasnih i polu-siromasnih gradjana drzave
  • Tijana

    11.06.2012 22:11
    Odlično
    Ovo je odlična stvar! Eto predloga za Ameriku.

    Ljudi živite zdravo i nema brige. Kada bi samo manje koristili liftove, pokretne stepenice, kada bismo pili više vode i jeli zdraviju hranu i uz to vreme provodili negde drugde a ne na kompjuteru ili pred televizorom bili bismo zdraviji i srećniji. Zdrav život koji uključuje sve osim stresa je put do istinskog zadovoljstva i do istinsk sreće koja nam je svima dostupna samo ukoliko smo dovoljno voljni da takav život uzmemo u svoje ruke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.