Lisica i divlji vepar pomogli kenguru da pobegne iz zoo vrta

Jedan kengur pobegao je iz jednog nemačkog zoološkog vrta, a u tome su mu, kako se veruje, pomogli jedan divlji vepar i jedna lisica iz obližnje šume.
Jedan kengur pobegao je iz jednog nemačkog zoološkog vrta, a u tome su mu, kako se veruje, pomogli jedan divlji vepar i jedna lisica iz obližnje šume.

Mihael Hofman, pomoćnik upravnika zoo vrta Hohvildšucpark Hunsrik, zapadno od Frankfurta, danas je rekao da je mužjak kengura jedan od tri koji su pobegli u subotu u toku noći, uz nenamernu pomoć životnja iz okolne šume.

On je rekao da su kenguri izašli iz kaveza pošto se mlada lisica ušunjala u park i iskopala rupu pored ograde. Dva ili tri kengura potom su uspela da izađu iz parka - kroz drugu rupu koju je ispod spoljne ograde iskopao divlji vepar.

Dva kengura su nađena i u toku je potraga za trećim, rekao je Homfman.

  • strange forest

    14.08.2012 13:16
    Dođe i tigar zvani Kan, čudna šuma je to ...
  • LimanacNS

    14.08.2012 11:39
    Živuljke
    A, gde su bili Miš, Puž i Ker, stari zlikovci?
  • Đunta

    14.08.2012 08:04
    "Vrt dobre nade"
    Zoo vrtovi su zatvori za životinje... Sede u skučenim ćelijama, a nisu ni krale ni ubijale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.