Luksuzni hotel za pse otvoren na Menhetnu

Skupoceni krevet sa mekanim jastucima, veliki televizor sa ravnim ekranom, teretana i jela koja je pripremio poznati kuvar, sve su to odlike prvog luksuznog hotela za pse u Njujorku.
Skupoceni krevet sa mekanim jastucima, veliki televizor sa ravnim ekranom, teretana i jela koja je pripremio poznati kuvar, sve su to odlike prvog luksuznog hotela za pse u Njujorku.

Hotel površine 900 kvadratnih metara na Menhetnu ima za cilj da osigura da svi psi imaju potpuno isti tretman i kvalitet kao i ljudi. "Kada odete na odmor i budete u prelepom hotelu, sa kvalitetnom uslugom i vaš pas ostaje u istom prelepom hotelu, sa kvalitetnom uslugom", rekao je vlasnik hotela Šon Hasanzadeh.

Iako samo dve najskuplje sobe imaju dva kreveta, čak se i u standardnim sobama nalazi televizor i DVD plejer. Za sve pse je na raspolaganju i teretana sa privatnim trenerima.

U sklopu hotela se nalaze i tri igrališta, na kojima će psi biti raspoređeni u zavisnosti od veličine i snage. Vlasnici za svoje pse mogu naručiti i šetnju gradom.

U hotelu se nalazi i spa centar u kojem psi mogu dobiti pedikir, kupanje ili celokupni tretman.

Ukoliko vlasnici nisu u mogućnosti da dovezu svog ljubimca do hotela, radnici će doći na kućnu adresu po njega jednim od mnogobrojnih automobila hotelskog voznog parka, među kojima je i Lamburdžini.

Cena noćenja je od 79 do 200 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.