VIDEO: Multimilioner prodaje stari život da započne novi

Biznismen Šejn Bučer želi da započne novi život, zbog čega je odlučio da proda svoj stari život na eBayja za 2,9 miliona evra.
Biznismen Šejn Bučer želi da započne novi život, zbog čega je odlučio da proda svoj stari život na eBayja za 2,9 miliona evra.

Multimilioner nudi lanac prodavnica videoigara, dve kuće, tri automobila, pa čak i svog psa.

Novac planira da iskoristi za putovanje sa svojom suprugom, nakon čega će se vratiti na Floridu i započeti novi život. Njegovu je ponudu na eBayja pogledalo više od 45.000 ljudi.

"Prodajem američki san putem eBayja. Pomoći ću kupcu oko papirologije. Naučiću ga da vodi biznis. Imaće pristup svim distributerima i tajnama trgovine", rekao je Bučer.

  • R2D2

    22.08.2012 21:46
    Exit
    Bucer je izgleda u veoma debelim dugovima i hitno mu je potreban novac.
  • Pera

    22.08.2012 19:48
    ...
    Ja bih ako može neko plaćanje na rate. Trenutno mu mogu dati 300 evra.
  • Jovan

    22.08.2012 10:40
    Buceru, jel mozes malo da spustis cenu...mislim cisto da se malo cenkamo.....ehehe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.