Kina: Nadmetanje - kako se udati za milionera

Više od 200 devojaka izabrano je u Pekingu među nekoliko hiljada kandidatkinja za "finale" nadmetanja - kako se udati za milionera, piše AFP.

Više od 200 devojaka izabrano je u Pekingu među nekoliko hiljada kandidatkinja za "finale" nadmetanja - kako se udati za milionera, piše AFP.

One su pod budnim okom sudija koji uži izbor prave u ime 32 milionera koji "na tržištu" trenutno traže ženu. Nadaju se da će upoznati jednog od mladoženja, koji firmi za "provodadžisanje" godišnje plaćaju po 30.000 dolara da bi im pronašli ženu.

"Idealno bi bilo da kandidatkinje nisu starije od 30 godina, da su više od 165 centimetara i poželjno je da su fakultetski obrazovane", kaže Čeng Jošeng, osnivač ovog "elitnog" Kluba za samce. Kandidatkinje ocenjuju na osnovu njihovog izgleda, obrazovanja, porodične istorije, čak i na osnovu astrološkog "uklapanja".

Agencije za pronalaženje partnera postale su unosan biznis u Pekingu, pošto se prezaposleni mladi ljudi bore da pronađu partnera. Ipak, ova agencija se razlikuje - pošto je uslov za to da muškarac preko nje traži partnerku da poseduje 16 miliona dolara.

"Bogatstvo je prilično važno, ali je još važnije kakva je osoba. Ne sme da bude puno stariji od mene", kaže 25-godišnja studentkinja medicine Lijang Šaj.

  • Osmi sekretar SKOJA

    25.08.2012 11:18
    Kineska Grand Parada
    Kod nas se to radi po splavovima diskotekama itd Obuke vode Modelsice i njima slicne grandasticne VIP osobe
  • Joca

    25.08.2012 11:09
    Pa Car nema odelo!
    Pa zar to nisu prostitutke? U cemu je razlika izmedju njih i onik kod kacke petlje? Ako joj je cilj dobro se udati, za nekretnine ili drustveni status, onda ona nije prostitutka? Ma hajte molim vas, razlika je samo u ceni i perfidnosti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.