Dva nagradna konkursa za ljubitelje knjige i fotografije

Institut za javno zdravlje vojvodine otvorio je dva nagradna konkursa - konkurs za foto-priču i književni konkurs.
Nagradni konkurs za foto-priču na temu "O neodustajanju - Priča u slikama" deo je kampanje kojom se obeležava 10. oktobar, Svetski dan mentalnog zdravlja.
 
Za učešće na konkursu potrebno je da pošaljete jednu do pet fotografija i kratak opis (do 200 reči) u formi proze ili poezije, te da na taj način prikažete vašu viziju o neodustajanju.
 
Jedna foto-priča treba da sadrži jedan tekst i od jedne do pet fotografija. Jedan autor može da pošalje do dve foto priče. Potrebno je da fotografije i tekst budu autorski.
 
Odabrane foto-priče će biti objavljene na Facebook i Instragram stranici kampanje (Festival mentalnog zdravlja), a organizovaće se i izložba priča koje uđu u uži izbor u okviru manifestacije - Festival mentalnog zdravlja, koja će se održati u oktobru.
 
Nagrade su:
 
Poklon kartica za knjižaru – 7.000 dinara
Poklon kartica za knjižaru – 5.000 dinara
Poklon kartica za knjižaru – 3.000 dinara
 
Više o ovom konkursu čitajte OVDE.
 
Takođe, Centar Srce i Institut za javno zdravlje Vojvodine pozivaju sve zainteresovane da učestvuju i u konkursu "Knjige koje su nam značile u vreme emocionalnih kriza". 
 
 
 
Konkurs je takođe deo kampanje kojom se obeležava 10. oktobar, Svetski dan mentalnog zdravlja.
 
Da biste učestvovali u konkursu potrebno je da, u nekoliko rečenica (do 350 reči), predstavite knjigu koja vam je bila značajna u vreme emocionalne krize. Tekst bi trebalo da predstavlja kreativan prikaz knjige i/ili utiska o njoj, uz ukazivanje na razlog zbog kog su određena tema, radnja ili lik bili značajni za Vas tokom prevazilaženja krize. Emocionalne krize se mogu odnositi na krize doživljene u bilo kom uzrastu, a knjige mogu biti svih žanrova (romani, poezija, lektire, fikcija, itd.)
 
Tekst je potrebno poslati putem formulara koji se popunjava onlajn OVDE.
 
Prikazi koji uđu u uži krug konkursa biće objavljeni na Fejsbuk i Instagram stranici Festival mentalnog zdravlja. Detalji ovog konkursa su OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura