FOTO: Otvoren Dom kulture, nastupali Gile i Anica Dobra

Novi klupski prostor u gradu "Dom kulture" otvoren je juče koncertnom žurkom "Kako je propao rokenrol?" na kojoj su nastupili Srđan Gojković Gile i Anica Dobra.
FOTO: Otvoren Dom kulture, nastupali Gile i Anica Dobra
Foto: Dragana Prica
Sve je bilo pun već u 21 čas, a Gile je sa svojim bendom Magic Bush izvodio filmsku muziku i retko svirane pesme.
 
Nakon sat i više svirke na bini im se pridružila glumica Anica Dobra otpevavši sada već kultne pesme "Hodam sad kao zombi" i "Svečane bele košulje" iz filma "Crni bombarder". 
 
Organizatori su se pobrinuli da sama scenografija podseća na pojedine scene iz filma "Kako je propao rokenrol?", ali i da bude podsetnik na vreme kada je snimljeno ovo ostvarenje.
 
 
Inače, samo otvaranje ovakvog koncertnog prostora kojeg dugo nije bilo u Novom Sadu izazvalo je veliko interesovanje Novosađana.
 
Nove svirke su najavljene pa je već sada poznato koga novosadska publika može da očekuje u narednih mesec dana.
 
Tako će večeras, 27. septembra, nastupiti bend Milaćopezo, dok će u subotu, 28. septembra, domaćin u Domu kulture biti di-džej Fanatik koji će vratiti publiku u disko eru.
 
 
GIFT nastupa 4. oktobra, Uroš Đurić dan kasnije, dok se čuveni novosadski sastav Atheist rap posle dužeg vremena vraća u klupski prostor u Novom Sadu i to 10. oktobra povodom obeležavanja 30 godina postojanja benda.
 
Krajem sledećeg meseca, 24. oktobra, Dom kulture će biti u znaku "splitskog đira", a u goste stiže bend koji je u Novom Sadu uvek isporučivao dobru energiju - TBF.  Uskoro će biti objavljena imena novih bendova, ali i ostalih dešavanja koja će se odvijati u ovom novom i jedinstvenom prostoru u gradu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura