FOTO: Eksplozija odjeknula Novim Sadom, "porše kajen" dignut u vazduh u Puškinovoj

U Puškinovoj ulici večeras oko 19 sati raznet je "porše kajen", a lakše povrede zadobio je Slobodan Milutinović Snajper (34).
FOTO: Eksplozija odjeknula Novim Sadom, "porše kajen" dignut u vazduh u Puškinovoj
Foto: 021.rs

Kako javlja reporter 021 sa lica mesta, bomba je bila podmetnuta ispod automobila na parkingu, u neposrednoj blizini O.Š. "Sonja Marinković" i Limanske pijace.

Uprkos jakoj detonaciji, on nije ozbiljnije povređen iako se nalazio u kolima u trenutku eksplozije, dok je automobil uništen u potpunosti. Kako su za 021 kazali u Hitnoj pomoći, povređeni muškarac je "zadobio povredu desnog skočnog zgloba, levog kolena i posekotinu šake".

Detonacija je bila toliko jaka da su pojedini prozori u obližnjim ulazima pukli, a šteta je pričinjena i kafeu koji se nalazi u neposrednoj blizini.
 
Na uviđaj je došao i načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić.
 
Milutinović je od ranije poznat policiji po više krivičnih dela, a već dva puta su mu palili kola. Pre dve godine u Krilovoj ulici zapaljen mu je Volvo 90, dok mu je 2013. uništen mercedesov džip.
 

Inače je Milutinović predstavljan kao jedan od vođa navijačke grupe Firma, a u zvaničnim dokumentima se vodi kao zakonski zastupnik prvoligaša Kabela iz Novog Sada.

Komentari 220

  • Preciznija arhiva

    17.02.2020 14:30
    Ne bi niko ni sa severa kako ove pokrajine tako i Evrope živeo u ovom novosadskom leglu neofašizma gde će ga lokal-šovinisti nazivati "dođošem".
  • ,/.,.,./

    16.02.2020 13:16
    @Preciznija arhiva/g

    Ne bih ziveo dole juzno ni za sve pare ovog sveta .
  • Vlada

    16.02.2020 11:56
    @Preciznija arhiva

    Evo nam ga G, opet kombinuje lekove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika