Povredili Novosađanina zbog 1.300 evra

Dvadesetsedmogodišnji S.K. (1989) i tridesetogodišnji I.K. (1986) iz Novog Sada uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da izvrše iznudu.
Oni se terete da su na ulici u Novom Sadu naneli lake telesne povrede dvadesetsedmogodišnjem Novosađaninu, kako bi od njega iznudili 1.300 eura. 
 
Pretresom stana S.K. policija je pronašla više komada municije, zbog čega se tereti da je izvršio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
I.K. je pokušao da onemogući policijske službenike u obavljanju poslova i protiv njega će biti podneta i krivična prijava zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Po odobrenju nadležnog tužioca, njima je određeno zadržavanje do 48 časova.
 
Autor: 021.rs
  • radnik

    29.02.2016 07:48
    istina
    Neka prvo policijski sluzbenici ispitaju o cemu se tacno radi a ne momke odmah optuzivati. Verovatno je doticni ostao duzan ili prevario momke pa se pozalio policiji kad je dobio samarcic. Ako je zakonom dozvoljeno biti dužan,neka taj zakon vazi i za drzavu. Ako drzava moze da nam odere kozu s' ledja zbog duga, mozrmo i mi nekoga da opomenemo jer se uglavnom radi o krvavo zaradjenom dinaru.
  • Slučajni prolaznik

    27.02.2016 17:47
    Veliki "bizmismeni" ne plaćaju svoja dugovanja, sud ne rešava i šta ostaje oštećenom osim da pokuša ovako?
    Najgore je što voze dobra kola, kupuju stanove, izlaze i provode se, a da nijednom ne pomjsle na svoj dug.
  • Goran

    27.02.2016 11:06
    Cuj iznuda.?
    Cetvoroclane porodice zive od 20000 dina ova nekog zajebo za 1300e, jel su mu trebali aplaudirati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika