FOTO: Masovno hapšenje dilera, Novosađanin predvodnik međunarodne bande

U zajedničkoj akciji policija Srbije, Češke i Španije, uhapšeno je 25 dilera droge, uključujući i vođu koji je iz Novog Sada.

Od 25 uhapšenih, 21 su državljani Srbije.

Na teritoriji Španije i Češke otkriveno je deset laboratorija sa najmodernijom opremom za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima. Zaplenjeno je više od 4.500 stabljika ove biljke, kao i znatna suma deviza stečena prodajom droge. 

U Barseloni i Valensiji otkriveno je šest laboratorija, a uhapšen je i vođa organizovane kriminalne grupe S.S. (41) iz Novog Sada. Među uhapšenima su još dvojica iz Novog Sada, trojica iz Subotice, četvorica iz Čačka, trojica iz Pančeva, kao i dvoje iz Užica. Oni se sumnjiče da su proizvodili i prodavali drogu i svima je određen pritvor.

Četiri laboratorije za uzgoj marihuane otkrivene su u okolini Praga, dvojica uhapšenih su iz Užica, dvojica iz Novog Sada i dvojica iz Beograda, a terete za isto krivično delo. U ovoj akciji uhapšeno je još četvoro čeških i bugarskih državljana.

Ova organizovana kriminalna grupa razbijena je zahvaljujući operativnim podacima novosadske kriminalističke policije.

Autor: 021.rs

  • Vlada

    13.03.2016 13:14
    @Cefalo

    Kako histerični protivnici duvanja ne mogu da navedu nijedan legitiman naučni izvor za svoje tvrdnje, onda navode primer iz svog okruženja, zanemarujući da to na prvom mestu pokazuje da su ONI okruženi retardima. Eto recimo ja ne znam nikoga ko je takav propalitet, ali s kim si, onaki si.
  • grbavi

    12.03.2016 13:02
    od loshe gandze nece da ti bude nishta od loshe radze mož i da umresh, ne postoji ni jedan realan razlog da gandza ne bude legalizovana, vijajte dilere heroina kokaina i ostalih sranja . poštujete zakon shto ga je donela neka žešća konzerva iz amerike neki paranoidni antikomunista , možete da mi se napasete muda svi vi dushebrižni i maloumni snsovci
  • Cefalo

    12.03.2016 09:34
    Ah da. Alkohol. Vrli argument narkomana. "Učiteljice, Perica je prvi počeo."

    Marihuana UBIJA moždane ćelije. To je jasno kao dan kada ste u kontaktu sa redovnim korisnicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika