FOTO: Obijali trafike po Novom Sadu i Beogradu

Policajci su uhapsili tri osobe zbog sumnje da su tokom marta obili više trafika u Novom Sadu i Beogradu, iz kojih su krali uglavnom cigarete.

Osumnjičeni Đ.N. (1982), D.M. (1996) i E.M. (1993) uhapšeni su neposredno nakon što su obili trafiku "Moj kiosk" u Beogradu.

Kako se sumnja, brusilicom su isekli šarke i katanac na vratima prodajnog pulta i iz trafike ukrali veću količinu cigareta, alkoholnog pića i drugih artikala.

Takođe, postoje sumnje da su njih trojica tokom marta obili pet trafika u Beogradu i jednu u Novom Sadu. Vrednost ukradene robe procenjuje se na više miliona dinara.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu za tešku krađu privedeni nadležnom tužilaštvu.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika