Četvoro povređeno u udesima u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.

Oko 10 časova na uglu ulica Kralja Petra I i Hajduk Veljkove u saobraćajnoj nezgodi lakše telesne povrede zadobila je biciklistkinja stara 47 godina. Ona je zbrinuta na licu mesta i prebačena u Urgentni centar.

Istovremeno na uglu Ulice Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića na Novom naselju, u udesu je povređen muškarac star 43 godine. On je zadobio povrede vratnog dela kičme i ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar.

Oko 16:15 časova u Ulici Račkog povređen je biciklista star 68 godina. On je zadobio povrede glave i ramena i prebačen je u Urgentni na dalje preglede.

Takođe, Hitna je intervenisala i oko 23 sata u Budisavi gde je u Ulici Cara Dušana povređen muškarac star 56 godina. U ovoj nezgodi on je zadobio povrede skočnog zgloba i Hitna ga je prevezla u bolnicu na dalju dijagnostiku.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika