Meštanin Rumenke poginuo u udesu u Istri, žena i dvoje dece povređeni

Kosta Kolarski (32) iz Rumenke je poginuo, a supruga Jovana (30) i dvoje dece su povređeni, u udesu koji se u 1:30 dogodio na deonici Istarskog ipsilona.

Nesreća se dogodila kada je 55-godišnji vozač "škode superb", zagrebačkih registracija iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i frontalno se sudario s vozilom "fijat stilo" novosadskih tablica.

U silovitom udarcu vozač "stila" preminuo je na licu mesta, a vozač "škode", žena suvozač i dvoje maloletne dece iz "fijata" su povređeni i prevezeni u bolnicu u Rijeci. Žena i deca nisu životno ugroženi.

Kako bi spasili povređene, vatrogasci su morali da seku krov automobila. Na putu je ostala velika količina ulja i goriva, kao i delova oba automobila.

Porodica iz Rumenke se, inače, vraćala sa odmora u Puli.

Teme

Istra
  • Limanka

    21.07.2016 00:53
    @Neobično
    Pre nego što nešto napišete, proverite istinitost vaših tvrdnji.

    http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/strasna-nesreca-kod-pazina-jedan-poginuli-cetvoro-ozlijedenih-u-nesreci-na-istarskom-ipsilonu/4541267/
  • Ja

    20.07.2016 11:21
    Skoro svake godine idem u Istru, jedno malo mesto pored Pule. To je strasno kako se tamo vozi brzo. Odlicni putevi i bahati vozači su glavna karakteristika tih puteva. Ni jedne godine se nije desilo da dok sam se vozila tamo nije desila bar jedna teška saobracajna nesreća. A policije nigde nema, tek kad se desi budu tu još dan dva i pustoš. Piči koliko hoćeš. Oštre su im kazne za prekoračenje, imaju toliko kamera ali se ništa ne sprovodi! Neverovatno mi je kad vidim ovde u Srbiji koliko ima policije i za šta deru a koliko tamo. U Sloveniji je druga priča. Voze jako ludo, imaju dobre aute, ali policija te malo malo pa presretne, ali taj narod tamo nikako da se opameti. jako se puno drogiraju i piju dok voze! A ovde u Srbiji vozači prave tako glupe greške, nije toliko ni do brzine koliko do umora. U Hrvatskoj se sad desila jedna nesreća koja se u Istri obično ne dešava, da pređe u suprotnu traku nije nešto slučaj koliko da te usled velike brzine udare od pozadi ili kada pokušaš da pređeš u drugu traku obilaze u sporoj traci. Tu su se dešavale baš gadne nesreće. Ne treba kažnjavati zbog pojaseva i slično, neki minorni prestupi su smešni koliko su skupi. kažnjavajte one koji ozbiljno narušavaju saobraćaj. Treba znati kažnjavati.
  • Neobično

    20.07.2016 08:36
    Zanimljivo da ni na jednom Hrvatskom portalu nema ni reči o ovome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika