FOTO: Raznovrsna droga u pošiljkama u novosadskoj pošti

Carinici su našli deset grama heroina, 24 grama kokaina, oko 100 semenki marihuane i više od 40 tableta ekstazija kontrolom pošiljaka u Pošti Novi Sad, koje su pristigle iz raznih evropskih zemalja.
Sedam pošiljki sa ukupno 101 semenkom marihuane poslato je uglavnom iz Engleske, i to bez naznačenog pošiljaoca, dok je manja količina semenki pristigla iz Holandije i Švajcarske. Sve pošiljke su bile upućene primaocima iz Novog Sada, Kikinde i Sombora.
 
Daljom kontrolom carinici su u dve aluminijumske kese, poslate iz prodavnice tehničkih uređaja u holandskom gradu Vintersvajku, našli 24 grama kristalne materije nalik na prerađevinu kokaina krek.
 
Poslednja u nizu, otkrivena je i pošiljka pristigla iz jedne štamparije u Hamburgu, sa 42 grama tableta ekstazija i deset grama praškaste materije koja svojim izgledom podseća na heroin.
 
O kojim narkoticima je reč pokazaće naknadno ispitivanje, navodi se u saopštenju Uprave carina koja je svih devet pošiljaka predala policiji.
 
  • Eh

    19.07.2017 06:36
    Samo pitam
    Je li sad problem što droge nisu unificirane, što su raznovrsne, pa se moraju klasifikovati?
    Ovoga je bilo od kako postoji Pošta, dovoljna je samo statistika.
  • jova limanac

    18.07.2017 15:32
    Vidim ja kasne paketi iz Kine u poslednje vreme, a ono carinici nađu svašta u drugim paketima pa onda tako uduvani ni ne stignu da pregledaju ove moje... :-D
  • Trump

    18.07.2017 14:34
    trump.serbia@gmail.com
    Sudeći po histeričnim komentarima izgleda su ovo primaoci pošiljki koji su počeli da kriziraju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika