Istraga zbog silovanja dečaka u Sremskim Karlovcima

Novosadska policija rešava slučaj silovanja devetogodišnjeg dečaka iz Sremskih Karlovaca, nezvanično saznaje 021.
Istraga zbog silovanja dečaka u Sremskim Karlovcima
Foto: Pixabay
Dečak je napastvovan proteklog vikenda na zabavi na koju ga je odveo rođak, a nakon koje su roditelji primetili da se dete ponaša drugačije.
 
Zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji, lekarski pregled je pokazao da je dete silovano i slučaj je prijavljen nadležnim organima.
 
Prema izvorima 021, nadležni su obavili niz razgovora sa više osoba, a u toku su veštačenja i dalje zbrinjavanje deteta.
 
Više detalja očekuje se nakon policijske istrage koja je u toku.
  • Xy

    21.06.2020 14:31
    Više nego strašno
    Ne može čovek da veruje da neko tako nešto može da pomisli, a ne da uradi. Imam decu nemogu da verujem u toliko strašne stvari koje je jadno dete doživelo. Nije bitno koje vere, nacije, boje kože, dali je siromašno ili bogato. Užas.
  • Dalija

    18.06.2020 21:02
    Bolesno.
  • Dečija proslava?

    18.06.2020 20:24
    Kako je to uopšte moguće?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika