FOTO, VIDEO: Dve osobe stradale u požaru u fabrici Koteks na Klisi

U fabrici "Koteks Viscofan" u Primorskoj ulici na Klisi izbio je požar u pogonu za proizvodnju, a kako saznaje 021.rs dve osobe su poginule.
FOTO, VIDEO: Dve osobe stradale u požaru u fabrici Koteks na Klisi
Foto: 021.rs
Dva muškarca su preminula na licu mesta, jedan šezdesetdvogodišnjak i jedan četrdesetosmogodišnjak, kažu za 021 u Hitnoj pomoći.
 
Na licu mesta zbrinut je 40-ogodišnji muškarac, koji je zatim prevezen na Institut za plućne bolesti.
 
 
Vatra je planula jutros oko devet sati, a vatrogaci su tri sata kasnije lokalizovali požar.
 
 
U gašenju požara učestvovalo je 25 vatrogasaca-spasilaca sa 11 vatrogasnih vozila, ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava, dok su od strane "Čistoće" na lice mesta upućene tri cisterne sa vodom.
 
Kako za 021.rs navode radnici, nešto pre požara došlo je do manje detonacije i plamena, koji se potom proširio na ceo pogon.
 
 
U ovom fabričkom pogonu proizvode se creva za mesnu industriju. 
 
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je saučešće porodicama radnika stradalih u požaru. U saopštenju je naveo da očekuje od nadležnih organa da što pre utvrde uzrok ove nesreće i da je Grad na raspolaganju za pružanje pomoći porodicama koje su ostale bez svojih najmilijih.
  • Dragan

    10.07.2020 15:34
    rip
    Vojo ..RIP
  • nele

    09.07.2020 23:23
    Đole, počivaj u miru...
  • Covek

    07.07.2020 21:48
    Mir
    Ljudi zanemarite politiku, napadanja osudjivanja ovde se radi o ljudskim zivotima, treba da se Bogu pomolimo za njih nek im je laka crna zemlja budimo saosecajni, nije mu momenat za svadje i prepiranja nego za razumevanje, svi nama je ovo moglo da se desi da se Bogu pomolimo i trudimo da svakog dana budemo bolji jedni prema drugima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika