Još jedna lažna dojava u sudu u Novom Sadu - "neka budala je unela bombu"

Zgrada novosadskog suda danas je evakuisana zbog anonimne dojave da je u toj zgradi postavljena bomba, a kontradiverzionim pregledom utvrđeno je da je bila u pitanju još jedna lažna dojava.
Još jedna lažna dojava u sudu u Novom Sadu - "neka budala je unela bombu"
Foto: 021.rs
Ovo je druga lažna dojava u poslednjih pet dana.
 
"Dojavu je uputio u 11:15 sati muški glas pozivom na centralu suda, koji je rekao 'neka budala je unela bombu'", rekla je za 021.rs portparolka Višeg suda Jelena Ostojin.
 
Svi zaposleni u sudu i građani su evakuisani, a kontradiverzione ekipe MUP-a su proverile objekat i utvrdile da je dojava bila lažna.  
 
Nakon provere, svi zaposleni i stranke su se vratili u sud i nastavljena su suđenja.
 
Prethodna anonimna dojava upućena ovom sudu bila je u petak, 22. januara, kada je tokom kontradiverzionog pregleda policija pronašla kovertu u kojoj je bio predmet napravljen od parčeta plastelina i LED svetla.
  • Jugoalat

    26.01.2021 15:14
    Proveriti stečajni postupak Jugoalat i ko je pokušao da odloži ročište.
  • Dule

    26.01.2021 13:27
    Postoje li snimci tog glasa? Znam osobu kojoj je danas bilo pred-ročište i koja konstantno vrši pritisak na svedoke, a slično se izražava...
  • Sanja

    26.01.2021 12:57
    Kao
    Nekom se ne radi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika