Divljanje na ulicama: Iz saobraćaja isključeno 20 vozača i tri vozila

U protekla 24 sata, na području Novig Sada dogodile su se dve saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba teško povređena.
Divljanje na ulicama: Iz saobraćaja isključeno 20 vozača i tri vozila
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu je, 26. maja, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 213 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 20 vozača i tri vozila, a zadržana su tri vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dvojica vozača zbog ponavljanja prekršaja.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Laza

    28.05.2022 07:45
    Ne radi se dovoljno
    Vozaci su bahati u parkiranju a posebno taxi vozaci, upale cetir migavca i zavrse stvar, velika buka od auspuha, bahata voznja malim ulicama. Policije nema ni od korova. Bio bi interesantan podatak, koliko saobracajne policije placamo svakog prvog u mesecu a koliko ih je na ulici na radnom mestu. Na mestu nezgode gradjani ponekad cekaju i dva sata patrolu sto je nedopustivo. O zapisnicima koji se steluju u PS da i ne govorim jer prvo konsultuju osiguravajucu kucu kako da ga sacine a onda to sve traje nedeljama.
  • Djomla

    28.05.2022 06:55
    Kako voze
    Malo je iskljuceno.ja se svaki dan cudim kako ljudi voze I ne verujem da toliko ima bahatih.treba vise policajaca da obrati ponasanje na samu voznju a ne da cekaju iza znakova I iza zbunova.
  • N

    28.05.2022 00:43
    ??
    Samo 20?? Pa toliko može u roku od pola sata da se isključi iz saobraćaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika