Zvezda gostuje na Karađorđu, Voša ide na JNA

Dueli novosadskih i beogradskih klubova obeležiće 15. kolo fudbalske Superlige, Proleter će u subotu ugostiti Zvezdu, dok će Vojvodina u nedelju gostovati Partizanu.
Zvezda gostuje na Karađorđu, Voša ide na JNA
Foto: 021.rs

Duel na Karađorđu između Proletera sa Klise i Crvene zvezde igra se sutra od 15h.

Novajlija u Superligi  je trenutno najprijatnije iznenađenje u domaćem šampionatu, s obzirom na to da se nalazi na petom mestu. S druge strane, vodeća Zvezda u dosadašnjih 14 mečeva ima svega jedan remi i biće favorit u predstojećem duelu.

Daleko veću pažnju privlači duel novosadskih crveno-belih i beogradskih crno-belih koji će se igrati na stadionu JNA u nedelju s početkom u 19h.

Uloga favorita pripada domaćinu, iako je Voša u solidnoj formi posle tri vezana trijumfa. - U Beograd idemo sa maksimalnim oprezom, jer na to nas obavezuje položaj na tabeli. Poštujemo rivala i njegovu istoriju, ali želimo da se priča o nama, a do to tog cilja možemo doći samo sa maksimalnom odgovornošću - rekao je pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić.

Derbi između Partizana i Vojvodine prenosiće Arena sport.

  • Tito Nemet

    02.11.2018 22:16
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a JNA tvrđava biće srušena...

    Braćo Firmaši, u nedelju oderite sarmicu za ručak, pa idemo zajedno u popodnevno osvajanje nova tri boda u lavoru. Ko izda, slošilo mu se od sarme dabogda.
  • Andrija Šrek

    02.11.2018 15:53
    ...?
    Čekajte, ako je u Beogradu stadion "JNA", onda ni u Novom Sadu NIJE "Karađorđe" nego Stadion Vojvodine...
  • stara garda

    02.11.2018 15:03
    samo Vosa
    ajmo da zgazimo grobare, sad su u nokdaunu ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.