Partizan šampionski, Vojvodina razočarala

Fudbaleri Partizana počeli su odbranu titule ubedljivom pobedom protiv Novog Pazara, dok je Vojvodina ponovo razočarala svoje pristalice.

Fudbaleri Partizana počeli su odbranu titule ubedljivom pobedom protiv Novog Pazara, dok je Vojvodina ponovo razočarala svoje pristalice.

Partizan je bez većih problema trijumfovao protiv "novajlije" u ligi sa 5:0 pred 8.000 navijača i potvrdio da će i ove sezone biti glavni favorit za osvajanje pehara. Strelci su bili Eduardo, Tomić, Ilić, Marković i Babović.

S druge strane, Vojvodina je uspela da izvuče remi protiv Kragujevčana koji su se ove sezone vratili u naviši rang. Gosti su poveli u 63. minutu golom Spalevića da bi svega nekoliko minuta pre kraja regularnog dela novajlija Bojović doneo bod Novosađanima. Navijači su svakako ostali razočarani na premijeri odigranoj pod svetlima reflektora jer od svojih ljubimaca i ove sezone očekuju dobre igre. Da li je bruka protiv Vaduza i današnji remi samo prolazna faza pokazaće već meč narednog kola kada Vojvodina gostuje u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

Danas su još igrali OFK Beograd - Hajduk 2:3, Jagodina - Sloboda Sevojno 1:1 i Smederevo - BSK 2:1. U preostalim susretima 1. kola u nedelju igraju Spartak - Crvena zvezda, Javor - Borac i Rad - Metalac. Svi mečevi počinju u 17.30h.

  • Kole

    14.08.2011 18:28
    Dokle
    Trener je užas pao sa marsa ,iskopan iz vodovoda ili groblja,klub vode cirkusanti i debili,a igrači šonje i pederčici pa šta da očekujemo.Biće i gore ,ako se nešto ustvari sve pod hitno ne promeni!
  • Misko

    14.08.2011 10:12
    Nije razocarala, taman je odigrala kako treba. Ipak su BG klubovi klasa za vas seoske dilbere.
  • medrano

    14.08.2011 07:36
    vargas
    ne moze i igra i reflektori. birajte: cirkuz ili fudbal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport