Vukićević novi trener Vojvodine

FK Vojvodina danas je predstavio novog trenera Dejana Vukićevića koji je na to mesto postavljen samo dan nakon ostavke Ljubomira Ristovskog.
FK Vojvodina danas je predstavio novog trenera Dejana Vukićevića koji je na to mesto postavljen samo dan nakon ostavke Ljubomira Ristovskog. Crnogorski stručnjak kaže da je svestan da je došao u veliki klub, ali i da je željan izazova.

"Moj cij je da Vojvodina ostane u vrhu srpskog fudbala i da osvoji jedan od trofeja", kaže Vukićević. On dodaje da mu je nezgodno što je došao na pola sezone, ali da veruje da su igrači spremni za sezonu pred sobom.

Vukićević je bivši fudbaler Budućnosti i Partizana, a kao trener predvodio je Zetu i Mogren sa kojima je bio prvak Crne Gore. Tim iz Golubovaca napustio je pre nešto više od mesec dana posle eliminacije Zete sa evropske scene od Spartaka iz Trnave.

Inače, on se i ranije u više navrata spominjao kao potencijalni kandidat, ali je sada iz trećeg puta dobio priliku nakon ostavke Ljubomira Ristovskog posle lošeg starta nove sezone. Ristovski je juče podneo ostavku zbog eliminacije kluba iz Lige Evrope i posle nerešenog ishoda sa Radničkim.

Inače, sem Vukićevića, kao mogući kandidati na klupi Vojvodine pominjali su se bivši trenera Rada Marko Nikolić, doskorašnji šef struke Metalca Nenad Milovanović i Zoran Milinković, trener s kojim je Vojvodina prošlu sezonu završila na trećem mestu.
  • Stari Lalos

    15.08.2011 20:58
    Sramota veca od Fruske Gore
    Najveca sramota Vose je onaj Rabrenovic,koji se cak predstavlja kao GENERALNI sekretar,a te funkcije uopste nema u Statutu kluba.Ovaj novi trener se izvinjava sto je igrao za Partizan.Nije to sine sto si ti igrao za Partizan.Igrao je za Partizan i nas Toza Veselinovic,ali tebe niko sa Salajke i ne poznaje niti je ikada cuo za tebe.Nisam nacionalista,ali za tebe, Rabrenovica i Batu sigurno ne navijam.Vas trojicu nije htela ni Sutjeska iz Niksica.Ovo je najveca sramota u istoriji Vose.Vratite mi godisnju kartu.
  • sa-vo

    15.08.2011 16:22
    vosa
    "bati" bi bilo unosnije da kupi Gradsku kucu i da postane gradonacelnik.
    Politicari su u Srbiji,inace roba na trzistu.
    Gradski toalet je na istoj parceli,tek je renoviran.
    Tako bi Vosa postala "stara dama",ko u ona stara vremena.
  • nss

    15.08.2011 13:30
    #vosa
    -Jeli Perice,koji je glavni grad montenergrosa?
    -Pa uciteljice,to svako zna:Novi Sad.
    Da li ce se Vosa sada zvati Montevosa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.