Vojvodina gostuje Metalcu

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da će njegov tim pokušati da napadačkom igrom u gostima kod Metalca dođe do pobede.

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da će njegov tim pokušati da napadačkom igrom u gostima kod Metalca dođe do pobede.

Novosadski tim je u prvom kolu šampionata kod kuće remizirao (1:1) protiv novajlije u Super ligi Radničkog iz Kragujevca. Metalac je, gostujući kod Rada, izgubio sa 3:0.

"Vojvodina nema pravo da igra povučeno, niti će tako igrati protiv bilo kojeg protivnika, ma kako se on zvao. U ovom kratkom periodu igračima sam objasnio šta od njih očekujem, a to je visoki presing i agresivnost tokom cele utakmice", izjavio je Vukićević. U tim Vojvodine se posle suspenzije vraća odbrambeni igrač Miroslav Vulićević.

"Nekolicini igrača sam u razgovoru skrenuo pažnju da, ako ne promene odnos prema igri, neće imati mesto u timu", dodao je šef stručnog štaba novosadskog prvoligaša. Utakmica Metalac-Vojvodina igra se u subotu od 17.30 u Lučanima.

  • FcV

    20.08.2011 11:54
    bojkot ne vredi!
    Ljudi,morate shvatiti da nedolaskom na utakmice nista ne postizete. Klubu,tj bati je u interesu da bude sto manje navijaca,kako ne bi doslo do masovne pobune. Na prethodnih par utakmica se orilo "UPRAVA NAPLJE!" ,a da bi se to zaista desilo potrebna je masa.
    Zato bi svako,ko imalo voli Vojvodinu,morao da bude prisutan na SVAKOJ domacoj utakmici kako bismo ostvarili nas konacni cilj!
    Vidimo se sledeceg vikenda protiv Novog Pazara.
    PS. Bato odlazi! ;)
  • 19.08.2011 17:16
    @Jovan
    Moj Jovane, dok on bude prao novce kroz Vošu, neće on nikud. Sve dok država ne bude stala na noge (ili bude nastala nova država, *winkwink*), takvi lopovi će sedeti tu gde jesu.
    Šta njemu samom fali? Svake godine proda nekog klinca, uzme sebi pare u džep, proda koju utakmicu po potrebi, opet puni džep, pere novce preko igrača, stadiona i Vujadina Boškova, opet pare u džep... Zato me stadion nije video otkad je on došao, niti će dok on ne ode.
  • Jovan

    19.08.2011 15:50
    Prvo da se promeni uprava kluba na čelu sa Batom pa tek onda razmišljajte o dobroj igri i dobrim igračima..dok je njega i njegovih fudbalerom, mahom svi iz Crne Gore nema Voše nigde, sve više i više tone u provaliju..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport