Vojvodina slavila protiv OFK Beograda

Fudbaleri Vojvodine pobedili su OFK Beograd sa 2:0 u 5. kolu šampionata i sa 11 osvojenih bodova trenutno su na četvrtoj poziciji.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su OFK Beograd sa 2:0 u 5. kolu šampionata i sa 11 osvojenih bodova trenutno su na četvrtoj poziciji. Strelac prvog gola za crveno-bele bio je Oumaru u 56. minuti što mu je četvrti pogodak u prvenstvu, koliko je dao i Ilić. Drugi je postigao Bojović u samom finišu.

Partizan je u Beogradu savladao kulski Hajduk sa 2:0 i naneo mu prvi poraz u novoj sezoni, dok je Crvena zvezda u Čačku trijumfovala protiv Borca 3:0. Novi Pazar je i dalje jedini tim koji je bez bodova, a novi poraz pretrpeo je u Ivanjici od Javora rezultatom 1:0. Ostali rezultati: Rad - Jagodina 1:2, Spartak - Sloboda 0:0, Smederevo - Metalac 1:0 i BSK - Radnički 0:0.

Vode Partizan, Zvezda i Hajduk sa 12 bodova, Vojvodina ima bod manje. Narednog vikenda Novosađani gostuju u Jagodini, a potom 1. oktobra dočekuju Partizan.

  • рфкнс

    18.09.2011 13:48
    Кад већ пишете о фудбалу а новосадска сте медијска кућа ево и РФК НОВИ САД је победио ОФК Младеновац са 4-3 на веома тешком гостовању и утакмици за инфаркт пошто су задња два гола дата у надокнади времена. Ево и голова
    http://youtu.be/YyLAM9XvMqQ
    Данас играју Пролетер и Бежанија на сланој бари.
  • Terza

    18.09.2011 06:14
    Prstalo je i na terenu ali i u svecanoj lozi? Niste zapazili kada je n.n. lice prislo navijacima Ofke i pokidalo im transparent na kom je ismevan n.n. prdsjednik kluba, pa je zatim to isto lice delilo pravu po svecanoj lozi.
    Sta bi nam rekli Kosta hadzi, Vujadin Boskov..... Novi Sade probudi se!
  • TO

    17.09.2011 22:05
    Sledeci su ONI
    Idemo dalje, 1. X dolazi nam crni blizanac. Svi Novosadjani zanju gde treba tada da budu. Samo hrabr do nove pobede!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.