Vaterpolisti Vojvodine u Evroligi

Vaterpolisti Vojvodine plasirali su se u Evroligu, pošto su na kvalifikacionom turniru, odigranom na Spensu, zauzeli drugo mesto.
Vaterpolisti Vojvodine plasirali su se u Evroligu, pošto su na kvalifikacionom turniru, odigranom na Spensu, zauzeli drugo mesto.

Novosađani su u trećem kolu poraženi od francuskog Marseja 11:8, ali su se, zahvaljujući pobedama nad Duisburgom i Primorcem, plasirali u Ligu šampiona. Francuski tim, koji je kao i Vojvodina imao dve pobede i jedan poraz, zbog bolje gol razlike zauzeo je prvo mesto u Grupi E.

Nemački Duizburg, koji je takođe imao isti broj pobeda i poraza, završio je na trećem mestu zbog lošije gol razlike, dok je Primorac iz Kotora poslednji.

Pored Vojvodine, u najjačem evropskom klupskom vaterpolo takmičenje učestvovaće i Partizan. Vaterpolisti Crvene zvezde bez pobede su završili takmičenje na kvalifikacionom turniru u Segedinu. Takmičenje u Evropi Zvezda će nastaviti u LEN kupu.

  • sasa

    25.09.2011 16:39
    Beograd
    Momci svaki chast. Navijamo za Vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport