Vojvodina lako protiv Železničara

Odbojkaši Vojvodine bez većih problema pobedili su beogradski Železničar sa 3:0, po setovima 25:15, 25:17, 32:30.

Odbojkaši Vojvodine bez većih problema pobedili su beogradski Železničar sa 3:0, po setovima 25:15, 25:17, 32:30.

Nešto manje od 45 minuta bilo je potrebno izabranicima Nikole Salatića da povedu sa 2:0 u setovima. Železničar je u trećem setu imao dve set lopte, koje su Novosađani uspeli da odbrane i zabeleže maksimalan trijumf koji ih je doveo na prvu poziciju u ligi.

Sve je dobro funkcionisalo kod crveno-belih, servisi i prijem su bili na visokom nivou, blok je bio odličan, a pucači su pogađali skoro sve. Mora se napomenuti da su u Velikoj sali Spensa reflektori bili slabiji od potrebne jačine, pa su igrači morali da se navikavaju na nove okolnosti.

Crvena zvezda je sa 3:1 bila bolja od Jedinstva iz Stare Pazove, dok je Partizan uz dosta muke pobedio Spartak iz Ljiga sa 3:2.

  • Jazz

    15.10.2011 08:27
    Samo napred...sve čestitke !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport