Vojvodini samo bod na Banjici

Fudbaleri Vojvodine odigrali su 1:1 sa Radom na Banjici u 8. kolu prvenstva, a sami su krivi što nisu uzeli sva tri boda.

Fudbaleri Vojvodine odigrali su 1:1 sa Radom na Banjici u 8. kolu prvenstva, a sami su krivi što nisu uzeli sva tri boda.

Rad je bio bolji u prvom poluvremenu, imao nekoliko prilika, a u 20. minutu je poveo golom Kojića koji se najbolje snašao među dvojicom protivničkih igrača. Ipak, samo nekoliko minuta kasnije Stevanović s druge strane pogađa prečku.

Gosti u nastavku brzo dolaze do izjednačenja preko Medojevića u 49. minuti, u narednih 15-ak minuta imali su još nekoliko odličnih prilika da potpuno preokrenu rezultat. Najizglednije u tom periodu nije iskoristio Škuletić. Ipak, najbolju priliku za gol imao je Bojović kada je u 83. minuti pogodio stativu pa je dominantna igra Vojvodine u nastavku ostala bez konkretne realizacije.

U drugom susretu dana Hajduk i Radnički su odigrali bez golova.

U ostalim susretima 8. kola odigranim u subotu postignuti su ovi rezultati: Partizan - Spartak 2:0, Metalac - Crvena zvezda 0:5, Novi Pazar - Borac 0:0, Sloboda - BSK 0:1, OFK Beograd - Smederevo 1:0 i Jagodina - Javor 1:0. Tabela: Partizan 21 bod, Crvena Zvezda 19, Sloboda 15, Radnički 14, Vojvodina i Hajduk 13, itd.

U naredna dva prvenstvena susreta Vojvodina će biti domaćin vojvođanskim klubovima, najpre dočekuje kulski Hajduk, a potom i subotički Spartak.

  • ns

    17.10.2011 12:12
    spram sveca i tropar :( bato prijedŠedniče
  • Neko

    16.10.2011 16:18
    Uprava napolje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.