Vojvodina domaćin Javoru

Fudbaleri Vojvodine u sredu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije, u kojem će im, na stadionu "Karađorđe", gostovati Javor.
Fudbaleri Vojvodine u sredu igraju meč četvrtfinala Kupa Srbije, u kojem će im, na stadionu "Karađorđe", gostovati Javor.

Dve crveno-bele ekipe su pre desetak dana odigrale međusobni prvenstveni meč u Ivanjici, koji je završen bez golova, ali su domaćini bili ti koji su imali zrelije šanse i bili bliže pobedi. Zna to i trener Novosađana Dejan Vukićević, ali još jednom ponavlja da Vojvodina neće odstupiti od najviših ambicija u Kupu.
"Pridajemo veliki značaj ovom takmičenju i imamo velike ambicije u njemu. Sledeća prepreka nam je Javor, a nadam se da ćemo imati i još jednu do finala. Domaći teren je velika šansa za nas da stignemo do polufinala i nadam se da ćemo znati da je iskoristimo. Svesni smo da smo, pre desetak dana, sa ovim rivalom odigrali utakmicu koja je veliko upozorenje pred sutrašnji meč, jer je Javor tada pokazao da se radi o čvrstom timu, protiv koga je jako teško stvoriti iole ozbiljniju priliku. Moramo biti strpljivi i ne smemo doći u situaciju da eventualno jurimo minus, jer je protiv tog tima zaista jako teško dati dva gola",kaže Vukićević.

Na prošloj utakmici protiv Javora, trener Novosađana je na teren izveo postavu sa dvojicom napadača. Kako će formacija Vojvodine izgledati sutra, Vukićević nije želeo da otkrije. "U svakom slučaju, igraćemo da dobijemo utakmicu. Sa koliko napadača, to je možda i najmanje bitno u ovom trenutku. Ponekad mogu biti više igrača u napadu i samo napraviti gužvu. Potrebno je u svakom trenutku znati šta uraditi sa loptom i ponašati se onako kako zahteva značaj meča. Nadam se da ćemo sutra naći dobitnu varijantu" rekao je Vukićević.

Meč između Vojvodine i Javora igra se od 16 časova. U slučaju nerešenog rezultata nakon 90 minuta, odmah će se pristupiti izvođenju penala.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport