Besplatan ulaz na utakmicu Vojvodina-Borac

Rukovodstvo fudbalskog kluba Vojvodina odlučilo je da ulaz na utakmicu 14. kola Superlige sa Borcem iz Čačka bude besplatan.
Rukovodstvo fudbalskog kluba Vojvodina odlučilo je da ulaz na utakmicu 14. kola Superlige sa Borcem iz Čačka bude besplatan.

Kako navode iz novosadskog superligaša, ovo je uobičajen potez kojim se klub zahvaljuje svojim navijačima na pruženoj podršci tokom jesenjeg dela šampionata.

Utakmica Vojvodina - Borac zakazana je za subotu 3. decembar sa početkom u 16 časova na stadionu "Karađorđe".

Vojvodina će ove godine odigrati još jedan meč i to na Marakani protiv Zvezde u poslednjem kolu jeseni.

  • m

    01.12.2011 12:05
    nema izgovora! nasi,njihovi...bla,bla. Vosa je Vosa! SVI NA STADION! BESPLATAN JE ULAZ Ej bre! pa sta vise ljudi da urade da vas privuku da odvojite 2 sata svog vremena za svoj klub
  • Lalos

    30.11.2011 11:09
    za Moj Novi Sad
    Decko u strasnoj si zabludi!Ja navijam za Vojvodinu 40 god,ali ovo nije taj klub!Najmanje je nas!Predsjednik Crnogorac,trener Crnogorac,nabroj mi koliko nase dece igra u njemu!Nazalost vise su moji Index,Kabel......A ovi peraci para nisu ni najmanje!
  • Vojvodjanski nostalgičar

    29.11.2011 14:55
    SEĆANJ E I STVARNOST
    U vreme Vasića, Milovanova, Boškova,Veselinovića i dvojice Krstića klub se sa pravom zvao "Vojvodina". Sada je potpuno izgubio fizionomiju a i kvalitet po kojem je nekada bio poznat. Ovo što se sada naziva FUDBAL ne može se gledati ni preko TV a ne da se, po ovoj zimi, ide na utakmicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport