Vojvodina dočekuje Mladost

Vaterpolisti Vojvodine danas u Novom Sadu dočekuju ekipu Mladosti iz Zagreba, u poslednjem, 6. kolu Evrolige.

Vaterpolisti Vojvodine danas u Novom Sadu dočekuju ekipu Mladosti iz Zagreba, u poslednjem, 6. kolu Evrolige.

Utakmica se igra od 18 sati u bazenu na Spensu, a ulaz je besplatan. Ovaj meč neće imati rezultatski značaj, jer su Novosađani bez šansi za prolaz u narednu rundu, dok su Zagrepčani već obezbedili plasman među osam najboljih timova na Starom kontinentu. U prvom duelu u Zagrebu Mladost je pobedila sa 14:9.

Bek Novosađana Marko Matović je podsetio da je prvi deo sezone za Vojvodinu bio loš. "Nismo uspeli da se uklopimo u sistem igre koji je od nas tražio trener Stanojević u prvom delu sezone. Pobeda nad Crvenom zvezdom puno nam znači i mislim da ekipa ima potencijal da postigne nešto više. Mladost dočekujemo bez rezultatskog pritiska i ova utakmica će nam dobro doći da se što bolje pripremimo za ono što nas očekuje u nastavku sezone. Ovaj meč koristiće nam za onaj sledeće nedelje sa Partizanom u okviru državnog prvenstva", rekao je Matović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport