Odbojkašima Vojvodine 13. titula u Kupu

Odbojkaši Vojvodine osvojili su 47. Kup Srbije.

Odbojkaši Vojvodine osvojili su 47. Kup Srbije.

Vojvodina je u finalu pobedila Mladi radnik iz Požarevca sa 3:1, po setovima 23:25, 25:18, 25:23 i 25:23, posle 111 minuta igre. Najefikasniji u ekipi Vojvodine bio je Milija Mrdak sa 20 poena, a sledio ga je Marko Ivović sa 16.

Utakmica u Maloj sali Spensa odigrana je u izvanrednoj atmosferi, u kojoj je 1.900 navijača na nogama dočekalo kraj meča. Potpredsednik OSS, Vladimir Grbić, predao je kapitenu Vojvodine Andriji Geriću pehar namenjen pobedniku Kupa Srbije, koji su Novosađani osvojili 13. put.

Gerić se zahvalio novosadskoj publici na sjajnoj podršci. "Mnogo mi je drago zbog ove publike. Naš cilj i jeste da vratimo publiku na tribine. Možda kvalitet nije bio na najvišem nivou, imamo još mnogo prostora za napredak. Čestitam ekipi Mladog radnika, danas smo bili bolji, ali mislim da možemo još bolje. Drago mi je da se Kup vratio u Novi Sad, nadam se da ćemo osvojiti prvenstvo i objediniti titule jer Novi Sad i ova publika to zaslužuju", rekao je Gerić.

Prvi set je u potpunosti pripao odbojkašima Mladog radnika, dok je u drugom bila obrnuta slika. Novosađani su poveli od starta i uspešno održavali razliku. U trećem setu ekipe su u serijama osvajale poene, ali su Novosađani ipak uspeli da sačuvaju prednost stečenu na početku. Vojvodina je realizovala prvu meč loptu za konačnih 25:23 u četvrtom setu i 3:1 u setovima.

Vojvodina je u polufinalu bila bolja od Partizana, dok je Mladi radnik savladao Ribnicu.

  • ALUMNI

    27.02.2012 10:07
    ONE & ONLY
    SAMO TI - VOJVODINO LJUBAVI, a đilkoši iz okolnih zaseoka neka neka se i dalje mole komunizmu.......
  • ns021

    27.02.2012 10:03
    BRAVO
    BRAVO VOŠO!!!!!!!!
    Voša šampion!!!!
  • 27.02.2012 07:22
    paolo
    Sezona kupova je pocela, cekamo onaj u maju!!
    Cestitke odbojkasima od srca!
    Proslo je vreme laznih pobednika!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport