RK Vojvodina uzela oba boda u Kragujevcu

Rukometaši Vojvodine uspeli su da na teškom gostovanju u Kragujevcu osvoje sva tri boda pošto su slavili protiv Radničkog 23:22 u meču 19. kola Superlige.

Rukometaši Vojvodine uspeli su da na teškom gostovanju u Kragujevcu osvoje sva tri boda pošto su slavili protiv Radničkog 23:22 u meču 19. kola Superlige.

Iako su Kragujevčani imali čak šest golova prednosti krajem prvog dela, Novosađani su uspeli da na poluvreme odu sa zaostatkom od dva gola i da u nastavku preokrenu meč u svoju korist. Radosavljević sa sedam i Popov sa pet golova bili su najefikasniji kod gostiju.

Vojvodina je ponovo na čelu tabele sa bodom više od Partizana koji ima utakmicu manje. Narednog vikenda u Novom Sadu gostuje Napredak.

  • 06.03.2012 08:13
    Alo Sasa jesi bio na tekmi
    Sta pricas ti decace...alo nije ti ovo blog zvIjezde, patlidzana ili mozda Jugovica ili si mozda iz KG-a dosao da se javis! Celu utakmicu su igraci Radnickog tukli, Vosa je u nekoliko navrata igrala sa dva igraca manje, sudije su unistavale Vosu ceo mec, koliko puta nisu svirali sedmerac i jos 2 minuta za startove! Jeste na kraju bio penal za Radnicki ali nije smeo da sudi jel je celu UTAKMICU KRAO Vojvodinu! Ajde paljba!
  • Sasa

    05.03.2012 22:35
    Pravi naslov
    ... bi trebalo da glasi...
    Vojvodina uz pomoć sudija otela bodove Radničkom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport