Vojvodina osvetu traži protiv Metalca

Posle loše igre u Kragujevcu, fudbaleri Vojvodine na "Karađorđu" dočekuju ekipu Metalca koja se bori za opstanak u najelitnijem rangu takmičenja.
Posle loše igre u Kragujevcu, fudbaleri Vojvodine na "Karađorđu" dočekuju ekipu Metalca koja se bori za opstanak u najelitnijem rangu takmičenja.

Očekuje se da će u subotu trener Dejan Vukićević na teren po prvi put poslati oporavljenog Almamija Moreiru i najzvučnije pojačanje zimskog prelaznog roka Stefena Apiju. Od prvog minuta zaigraće i Milan Bojović, a njegov saigrač iz napada Novosađana Abubakar Oumaru obećava golove.

"Biće teško, igramo za rezultat, ali hoću da pobedim i ne plašim se za ekipu - biće golova. Otišao nam je Brana Ilić, želim mu svu sreću, ali ekipa je dovoljno pojačana da nema bojazni za ofanzivu", navodi popularni Abu.

Metalac je u prošlom kolu tesno izgubio od Rada u 89. minutu, a njihov trener Neško Milovanović kaže da njegova ekipa u Novi Sad neće doći sa belom zastavom. Duel na "Karađorđu" počinje u 14h. Cene karata su 100, 200 i 300 dinara.

  • Jole

    10.03.2012 22:04
    kaze
    .................


    ne moze od babe devojka !!!!
  • 1914

    10.03.2012 11:15
    Au..
    ..našli smo nad kime ćemo da se svetimo.. Zašto to nije bilo u Kragujevcu?!!
  • jole

    10.03.2012 09:17
    kaze
    uvek cete biti utesna nagrada !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport