Kać: Tuča i nestanank struje na rukometnoj utakmici

Rukometaši Jugovića pobedili su ekipu PKB-a rezultatom 30:28 u 20. kolu Superlige Srbije, ali je sport ovaj put ostao u drugom planu jer je utakmica je čak dva puta bila prekidana.
Rukometaši Jugovića pobedili su ekipu PKB-a rezultatom 30:28 u 20. kolu Superlige Srbije, ali je sport ovaj put ostao u drugom planu jer je utakmica je čak dva puta bila prekidana.

Do prvog prekida došlo je u devetom minutu, kada je deo svetala u dvorani iznenada ugašen, da bi nakon nekoliko minuta nakratko nastao i potpuni mrak u sali. Čitav prekid trajao je oko 10 minuta, posle čega je utakmica nastavljena, prenosi novosadski sportski portal kapiten.rs.

Drugi put, meč je prekinut u 42. minutu, ali zbog iz mnogo ružnijeg razloga, pošto je na terenu došlo do tuče između igrača dva tima. Inače, sama utakmica je protekla uz vrlo žestoke duele, a posle jednog takvog, došlo je do gužve na terenu koja je trajala oko tri minuta, a završila se sa po jednim crvenim kartonom na obe strane.

Ovom pobedom, Kaćani su učvrstili svoje mesto na sredini tabele, dok su gosti i dalje vrlo ugroženi po pitanju opstanka u Superligi.

  • Misko

    12.03.2012 06:24
    oluja

    solarna oluja :)
  • 11.03.2012 15:50
    w
    Struje nije ima ni Telep...
  • 11.03.2012 13:18
    ne samo na limanu 4
    nego i liman 3 niko nije imao struje 1.5h .. nadlezni se nisu javljali na telefone..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport